Menu
Log in


Log in

OM os

Hvem er Asset Management Danmark

Asset Management Danmark er en forening for alle virksomheder der er interesserede i, eller arbejder med asset management.

Foreningen opsætter netværksmøder, kurser, konferencer og kan fungere som vidensportal, hvor virksomheder på tværs af brancher kan sparre med hinanden og dele erfaringer med asset management systemer.

De stiftende virksomheder består af:


Vores mission

Asset Management Danmark er en forening hvis formål er at udbrede kendskabet og forståelsen for asset management ud fra internationale anerkendte standarder og principper (ISO 55000). Udviklingen af asset management i Danmark skal blandt andet ske gennem netværksdannelse på tværs af sektorer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. 

Foreningen skal derudover være med til at fremme udviklingen af asset management i Danmark gennem et tæt samarbejde med danske uddannelsesinstitutioner, således at der bliver uddannet teknikere såvel som akademikere med kompetencer indenfor fysisk asset management. Foreningen skal slutteligt fremme internationale samarbejder om at videreudvikle asset management således at vi sikre at fremme udviklingen.Email:    post@amdanmark.org

Telefon: 3333 9808

Addresse:
Diplomvej 372
2800 Kgs. Lyngby
C/O Reliasset A/S
Powered by Wild Apricot Membership Software