Menu
Log in


Log in

Hvorfor blive medlem?

Et medlemskab af Asset Management Danmark giver mulighed for at netværke og sparre med andre virksomheder og fagfolk, som arbejder med asset management. Igennem forskellige faggrupper, bliver der i fællesskab drøftet og planlagt fremtidige arrangementer og kurser.

Samtidig signalerer et medlemskab også til omverden og ens interessenter at man løbende arbejder med at optimere sit asset management system, for at skabe den højeste værdi for alle parter.

Skab netværksforbindelser

Foreningens mission er blandt andet, at skabe og udvikle netværk for dens medlemmer, så medlemmerne kan fungere som sparringspartnere i forhold til erfaringer med asset management.

Øg din virksomheds synlighed

Som medlem af foreningen, har man mulighed for at blive eksponeret gennem nyhedsmateriale, som sponsor af forskellige begivenheder eller gennem faglige aktiviteter.

Medlemskab giver legitimitet til din virksomhed

Din virksomhed kan opnå en øget positiv opfattelse blandt forskellige interessenter, både internt og eksternt hos medarbejdere og kunder. Ved at være medlem af foreningen, viser din virksomhed omverden at i arbejder med at forbedre jer, og hele tiden udvikler jeres asset management system.

Konferencer og uddannelse

Asset Management Danmark vil holde én konference og flere kurser i årets løb for at uddanne medarbejdere indenfor internationale asset management principper (ISO 55001).

Netværksmøder

Foreningen holder en lang række netværksmøder hen over året, hver med forskellige emner. Her trækker foreningen på sine medlemmers kendskab og erfaring til emnet, og der bliver delt viden på tværs af medlemmerne.

Modtag nyhedsbrev

Nyhedsbrevene giver informationer om nye medlemmer i foreningen, interessante nyheder i relation til asset management og fremtidige kurser, netværksmøder og konferencer.


Email:    post@amdanmark.org

Telefon: 3333 9808

Addresse:
Diplomvej 372
2800 Kgs. Lyngby
C/O Reliasset A/S
Powered by Wild Apricot Membership Software