Menu
Log in


Log in

IAM konference

 • 13 Nov 2023
 • 15 Nov 2023
 • Manchester, UK

Registration

 • Egen betaling indebære:
  - betaling til IAM
  - bookning af fly
  - bookning af hotel
  - middag den 13. november

Registration is closed


Slut dig til os den 14. og 15. november 2023 til dette års IAM UK Chapter Conference, der afholdes i Manchester på Hilton Manchester Deansgate hotel.

Vi i Asset Management Danmark vil gerne sprede det gode fællesskab vi har med IAM, derfor planlægger vi en tur til deres konference. Vi sørger for en middag, samt et virksomhedsbesøg den 13. november, bookning af hotel og fly skal gøres selv, samt billet til selve konferencen. 

Temaet for dette år er "Addressing the Practicalities of Implementing and Embedding Asset Management"

Så mange organisationer er "på rejsen" til god asset management, selvom ikke alle finder den rejse let! Det er aldrig let at forbedre den måde, en organisation fungerer på, ændre roller og adfærd hos mennesker i dem og implementere et påviselig ledelsessystem for at opnå anerkendelse af begge.

Når det er sagt, er der gode eksempler på organisationer, der allerede har gennemført den rejse med succes, nogle som har lært på den hårde måde, men er nået dertil i sidste ende, og andre som leder efter vejledning på den rute, deres rejse vil følge.

Praktisk information
Som medlem af Asset Management Danmark har du muligheden for at få medlemsprisen fra IAM, derfor skal du kontakte IAM på events@theiam.org for at opnå alle medlemsfordele. 

Konferencen - AMD-medlem og IAM-medlem  £600.00
Konferencen- ikke-medlem  £780.00

Prisen dækker kun for IAM konferencen og ikke hotel eller fly. 

I kan læse mere på deres hjemmeside: https://theiam.org/events/iam-uk-chapter-conference-2023/ 


Email: post@amdanmark.org

Addresse:
Diplomvej 372
2800 Kgs. Lyngby
C/O Reliasset A/S
Powered by Wild Apricot Membership Software